Om os

Om os

 

 

Vi er en familie bestående af Leif og Lis samt vores søn, Kristian. Derudover har vi pt. tre hunde i familien. Vi bor i Vildbjerg mellem Herning og Holstebro.

 

Vi fik vores første toller, Chili, i 2004. Året efter kom Daisy til, og i 2012 flyttede seneste skud på stammen, Vixen, ind hos os.

 

Både Leif og Lis er uddannede instruktører i Dansk Retriever Klub (DRK), og det er også her, vi primært har trænet vores hunde. I forbindelse med at Vixen flyttede ind i vores liv, trænede Lis også i en periode i DcH i Bording, hvor man udelukkende bruger operant indlæring – dvs. klikkertræning. Pt. træner vi mest hos forskellige private trænere.

 

I 2006 fik vi registreret kennelmærket ”Wildmountain Tollers” hos Dansk Kennel Klub, og vi har pt. opdrættet fire kuld – i hhv. 2006, 2007, 2015 og 2016.

 

Vi bruger meget energi på at sørge for, at hvalpene får den bedst mulige start på livet, og vi er meget omhyggelige med at vælge familier til vores hvalpe.

 

Vi deltager med vores hunde på markprøver og working tests i DRK-regi samt på tollerjagtprøver i både ind- og udland. Chili har desuden prøvet kræfter med DKK's lydighedsprogram (LP) og har opnået en LP1-titel.

 

Vi tager altid imod med åbne arme, hvis man har lyst til at vide mere om tolleren. Vi viser gerne vores hunde frem, og vi tager gerne en snak om, hvorvidt tolleren er den rigtige hund for dig og din familie. Du kan læse mere om vores hunde, vores træning og vores avl på denne hjemmeside. Vi håber, du får noget ud af dit besøg.

 

Leif og Lis