Om Daisy

Om Daisy Duck

 

 

Redreynard’s Daisy Duck

 

Daisy blev en del af vores familie året efter, at vi fik Chili.

 

Hun kommer fra samme kennel – RedReynard’s fra Gjellerup. Hun er helt og aldeles fars prinsesse.

 

Daisy er en lille tæve – noget mindre end det er ønskværdigt for racen. Men hvad hun mangler i størrelse har hun i energi og arbejdsglæde. Hun er efter Shaggy Tollers Sergent Pepper, den første toller i Danmark, med titlen "INTCH" (International Champion), og hun har arvet hans store arbejdsglæde og –egenskaber.

 

Desværre lykkedes det ikke for os at holde hende lydløs, når hun arbejder, og hun ”larmer” en hel del. Hun kører desværre også meget højt, hvilket gør, at hun ikke altid tænker sig om, når hun arbejder.

 

Daisy er trænet i DRK-regi og er blevet startet på working test og C-prøver. Hun er kvalificeret til åben klasse og har startet flere gange i åben klasse. Hun klarer opgaverne rigtig flot, men hun bliver dømt ned på lyd, hvilket er helt fair.

 

Herhjemme er hun en stille og rolig hund, der elsker at ligge i arm.

 

2017: Også Daisy mærker alderen trykke. Der er stadig utrolig meget energi i hende, men kroppen vil ikke altid, som hovedet vil. Udseendemæssigt ligner hun ikke en hund, der snart fylder 12 år, og mange, der møder hende første gang, tror at hun er en hvalp eller en ung hund.