< tilbage 30-09-2024 - 12:00

Ny hjemmeside

Vi har fået ny hjemmeside - langt om længe :-)

Det har været et stort ønske i nogle år at få en ny hjemmeside. Og der har været lavet tiltag til det flere gange. På et tidspunkt tænkte jeg faktisk, at jeg selv ville kaste mig ud i det og lave en ny hjemmeside helt fra starten - men den tanke slap jeg forholdsvis hurtigt igen. Enden på det blev, at jeg måtte række ud til nogle professionelle, der kunne lave rammerne og lære mig at opdatere/redigere siden. Så kunne jeg lave indholdet. Valget faldt på go2net.dk, der er en del af Wiegården (der bl.a. står for DKKs medlemsblad "Hunden"). Go2net.dk har lavet og hoster utrolig mange hjemmesider, og - vigtigt for mig - det er et let setup at arbejde i, og deres support er fremragende :-) 

 

Hvorfor så en ny hjemmeside, når alle andre ser ud til at droppe deres hjemmesider? Tja, jeg elsker hjemmesider (der vel og mærke blive opdateret). I min verden (hundeverdenen) er det en utrolig god måde at finde oplysninger på. Jeg kikker jo ofte efter hanhunde, kuld efter bestemte hanhunde og/eller tæver etc. Og der duer Facebook bare ikke. Man får et meget bedre overblik på en hjemmeside, og det er meget lettere at finde de oplysninger, jeg har brug for. Så derfor! 

 

Nu er det så op til mig at sørge for, at hjemmesiden forbliver relevant. I den nære fremtid bliver det ikke et problem med tanke på, at der forhåbentlig lander et kuld hvalpe hos os inden årets udgang. Og i de 8 uger, vi har de hvalpe, skal der jo opdateres, så folk næsten kaster op. 

 

Jeg har også lovet mig selv, at jeg vil være meget bedre med at opdatere i nyhedsdelen, hvad der sker hos Kennel Wildmountain Tollers. Og jeg håber, den nye hjemmeside og det nye layout giver mig lyst til det. 

 

Da den gamle hjemmeside ophører med at eksistere, så snart den nye går i luften, besluttede jeg at overføre en del af bloggen til denne nye hjemmeside. Hvor skal man starte? Tja, det første "gamle" indlæg på denne blog bliver Vixens aflivning. Måske ikke det mest positive indlæg, men det har på mange måder været en ny start for mig. Så sådan blev det. 

 

Jeg er ikke helt færdig med alle siderne. Bl.a. skal jeg i samarbejde med Leif har fundet gamle billeder frem og sat dem ind. 

 

Jeg håber, I har lyst til at kikke ind. Og jeg hører gerne, hvis I mangler noget eller har forslag til forbedringer/tilretninger. 

 

Enjoy! 

 
< Tilbage